Latin Dance Makelaar     

Latin Dance Makelaar, Latin Ondernemer, Latin Entertainment Nederland, Latin danslessen Nederland, HQ Bootcamps, Salsa Workshops Nederland 

Latin en Afro Artiestenmanagementbureau

Artiesten met meer zekerheid...

Ben je een (opkomende) Latin/Afro artiest en wil jij jezelf als professional op een gepassioneerde markt profileren?

Draag je de Latin/Afro scene een warm hart toe maar loopt je tegen te veel onregelmatigheden, onderbetaalde opdrachten, te weinig opdrachten, onprofessionele bureaus, betalingen zonder BTW en overeenkomsten.

Kan het anders? Ja het kan zeker anders! Werk mee aan een professionele Community... Wij houden van gedreven artiesten met een juiste instelling voor zaken!


Werken en uitgroeien tot een topartiest begint door je aan te sluiten bij een managementbureau. Of jij je nu bij ons of bij andere managementbureaus aansluit, laat je zaken en rechten behartigen!


Latin Dance Makelaar staat voor kwaliteit en eerlijk zaken doen. Wij blijven standvastig in ons standpunt dat de community gedragen moet worden door eerlijke en hardwerkende artiesten en bedrijven. Jij bent een ambassadeur voor de Latin en Afro in Nederland!


Wij behartigen jouw zaken en belangen:

Van promotie, onderhandelingen, boekingen, agenda, contracten, bemiddeling tijdens geschillen met rechtsbijstand tot aan het factureren en betalen.

Wij helpen je met de verplichte aanmeldingen en registraties, geven je advies en een gedegen mediatraining.


Wil je niet aangesloten zijn bij een bureau maar toch dezelfde zekerheid genieten tijdens je opdrachten? Laat ons dan je zaken en rechten prepaid behartigen!


Morgen begint vandaag! Bouw samen met ons aan een gezonde en sterke werkomgeving!


Onderzoek 'eerlijke artiest'

Met het starten van een landelijk onderzoek naar eerlijke Latin en Afro artiesten, zijn wij van mening dat er een duidelijker beeld zal ontstaan tussen de 'ondernemer' en de 'hobbyist'.


Met dit onderzoek willen wij geen negatieve beeld naar één van de twee groepen uitstralen want wij geloven dat beide de scene versterken en ondersteunen. Echter merken wij dat de hobby artiest na een of meer kansen te hebben gekregen bij bepaalde organisatoren uitgroeien tot populaire artiesten maar niet de volgende stap nemen naar het eerlijk exploiteren van hun talent. Juist die bepaalde groep artiesten vragen echter wel een 'onkosten vergoeding' dat gelijk staat aan dat van de ondernemer die wel zijn premies en verzekeringen moet afdragen. Met de uitkomst van dit onderzoek, kan er ook in overleg met de twee partijen, landelijk bepaald worden aan welke wettelijke verplichtingen artiesten (nog) moeten voldoen. Hierin kan ook direct, met de huidige wet en regelgeving, de juiste 'onkosten vergoeding' voor hobbyisten worden vastgesteld. Om juist duidelijkheid te creëren geloven wij dat de commerciële organisatoren bewuster en een duurzamere keus kunnen maken met het samenstellen van hun aanbod in entertainment zonder dat de hobbyist of de ondernemende artiest in de problemen kan komen.Om dit onderzoek meer draagkracht te geven gaan wij alle artiesten die zich niet zelf aanmelden benaderen via sociale media, mail of in persoon.

Wij hopen eind december 2016 een start te gaan maken zodat er al in 2017 gestart kan worden met het aanbieden van 'Eerlijker en Duurzamer entertainment'.Vragen via:
Entertainment info:
Direct contact:
+31652394890

Latin/Afro artiesten pagina

 

Tips: