Latin Dance Makelaar     

Latin Dance Makelaar, Latin Ondernemer, Latin Entertainment Nederland, Latin danslessen Nederland, HQ Bootcamps, Salsa Workshops Nederland 

Rendimiento actuar fund

Voor meer Afro en Latin optredens in Nederland!


Met een bevoorrecht hart durven wij te zeggen dat er niets mooiers is dan in levende lijve Afro en Latin artiesten aan het werk te zien of te horen. Of het nu door een dans demonstratie of een show, een DJ, een dansworkshop, live zang of een band komt er ontstaat altijd wel beweging en vrolijkheid bij de mensen. Je zal niet kunnen ontkennen dat de passie voor Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse muziek gewoon bestaat! Gelukkig maar!


Latin Dance Makelaar is niet alleen als professionele booking agency actief maar wij zetten ons voornamelijk in om mogelijkheden te creëren op openbare indoor & outdoor festivals, evenementen, sessies, beurzen, feesten en partijen zodat de Afro & Latin voor heel Nederland toegankelijker wordt.

Vaak zijn de organisatoren en artiesten heel enthousiast en raken wij snel in gesprek. Echter merken wij dat door gebrek aan financiële middelen er helaas toch net niet voor die ene steengoede DJ en/of band gekozen kan worden.


Welnu, met de hulp van u, zowel particulier als bedrijf kunnen wij de artiesten en de organisatoren tegemoet komen met als doel meer Afro en Latin artiesten te laten optreden op evenementen door heel Nederland.

Uw bijdrage wordt gestort op een speciale rekening van waaruit de kosten worden betaald.


U kunt door een (vrijwillige) bijdrage over te maken mee helpen de passie te delen.

Wij zijn al heel dankbaar met een eenmalige bijdrage van €1,00!

Daarnaast gaan wij 10% van elke  bijdrage overmaken aan Stichting Make-a-Wish Nederland wat zich inzet voor ernstig zieke kinderen en hun wensen en behoeften. Ons actienummer: 23085

Zo helpt u niet alleen dit plan gestalte en vorm te geven maar ook een goed doel! Doe vandaag nog mee!
Wat kunnen wij voor onze zeer gulle gevers / sponsors betekenen? Hieronder geven wij u een overzicht:

Junior sponsor

Als dank krijgt u van ons 2 T-shirts met ons #LeefEnDans! motto en een uitnodiging voor 2 personen op een evenement waar er door u een Afro of Latin artiest mag optreden(incl. fotosessie).

Senior sponsor

Als dank ontvangt u 4 T-shirts met ons #LeefEnDans! motto, naam of logo vermelding op onze evenementen sponsordoek, deze pagina en een uitnodiging voor 8 personen op een evenement waar er door u een Afro of Latin artiest mag optreden(incl. fotosessie).


Hoofdsponsor

U mag voor 1 jaar met uw naam of logo pronken op al onze shirts, prominente naam of logo vermelding op onze evenementen sponsordoek, vermelding op deze pagina, social media accounts en 2 VIP uitnodigingen voor 8 personen op een evenement.


Wij willen u hartelijk danken voor uw steun en support opdat wij onze passie voor de Afro & Latin kunnen blijven delen door heel Nederland!

 

Wit u meewerken aan dit initiatief of heeft u vragen? Neem contact met ons op via:

Werkdagen 09:00 - 12:00 uur  

  Tel. 023 – 574 88 23

09:00 - 21:00 uur

Mob. +31652394890 

  

Ik help mee:

Koop een T-shirt met #LeefEnDans! tekst voor €45,00 en help zo ook mee.
Hartelijk dank voor uw bestelling u krijgt uw T-shirt zo snel mogelijk in de bus.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.